Crăciun 2017

Cea mai frumoasă sărbătoare a anului a fost și va rămâne cu siguranță Crăciunul! De ce să nu îl petrecem împreună?

Îți mai amintești oare vacanțele de iarnă petrecute în sânul familiei pline de voie bună? Toată lumea era la săniuș iar pe înserate bunicii așteptau copii cu masa îmbelșugată? Cozonaci, sărmăluțe, tochitură… mmm ce bunătățuri și ce momente frumoase, de neuitat. Domeniul Dâmbu Morii păstrează tradiția an de an, sejurul de Crăciun alături de cei dragi este încărcat de momente tradiționale.

Iată un program sumar:

  • Sâmbătă 23 decembrie vă așteptăm cu mic cu mare la Brașov. Pentru cei care vin din timp le recomandăm un săniuș pe dealurile Timișului de Jos, un spațiu generos pentru joaca copiilor.
  • Duminică 24 decembrie organizăm pe insula domeniului tăierea porcului cu preparate tradiționale, vin și țuică fiartă. Muzica din folclor va completa perfect atmosfera. Seara, Moș Crăciun trece pe la cei cuminți și împarte daruri.
  • Luni 25 decembrie ne adunăm cu toți la masa de Crăciun, povestim, ascultăm colinde și ne simțim bine alături de cei dragi bucurându-ne de acest moment mult așteptat.

Descoperă emoții de mult uitate la Domeniul Dâmbu Morii, gazda ta din această iarnă. Vrei să mergi la săniuș sau la ski? Cunoaștem toate informațiile utile așadar nu ezita să ne contactezi!

Detalii și rezervări:

T: 0268 340 054
E: receptie@dambumorii.ro