Evenimente festive

Domeniul Dâmbu Morii organizează nunți, botezuri și petreceri private. Credem cu tărie că nu există un design mai frumos decât cel al naturii. Conceptul clasic cu atingeri moderne completat de frumusețea și simplitatea naturii transformă Domeniul Dâmbu Morii în locația ideală a evenimentului tău festiv.

Domeniul Dâmbu Morii pune la dispoziție 4 săli de evenimente: sala Treselle (250 de locuri), restaurantul Dâmbu Morii (110 locuri), sala Privo (50 de locuri), Marabou – evenimente festive în aer liber lângă piscină (350 de locuri). Suntem o gazdă primitoare a ceremoniilor religioase sau civile organizate în aer liber, cu altar special amenajat pe insula domeniului.

Prin creativitate și bun gust, echipa Domeniului Dâmbu Morii oferă consultanță și soluții personalizate pentru a seta toate detaliile evenimentului mult visat. Imaginează-ți recepția unei nunți în aer liber, pe insula domeniului, lângă lac sau lângă piscina exterioară cu apă cristalină în bătaia razelor de soare. Un cadru cu adevărat spectaculos, memorabil.

 

Ești în căutarea unei săli pentru nuntă, botez sau petrecere privată? Contactează-ne astăzi și vei primi detalii despre disponibilitate și meniuri în cel mai scurt timp.

Vă rugăm să luați la cunoștință!

Localul nu are restricții de oră în ceea ce privește deschiderea sau încheierea evenimentului festiv, din acest motiv se achită o taxă de servicii în procent de 10% din valoarea meniului de masă și al băuturii.
Pentru evenimentele din sezon (iunie, iulie, august), recomandăm rezervarea camerelor cu cel puțin 3 luni înainte de eveniment.