Loc de joacă

Locul de joacă așteaptă să fie inundat de bucuria și râsetele prichindeilor. Terasa exterioară aflată în imediata apropiere poate fi un refugiu perfect pentru părinții ce doresc să se liniștească după o săptămână încărcată la birou, fără a scăpa din priviri micuțul jucăuș.

Organizăm petreceri pentru copii cu meniuri delicioase pe gustul prichindeilor (pentru evenimente mai mari de 15 persoane).

Vă rugăm să luați la cunoștință!

-Locul de joacă exterior este deschis în sezonul cald (iunie, iulie și august) cu excepția zilelor în care zona Marbou este închisă pentru evenimente private. Înafara acestei perioade spațiul se află la dispoziția prichindeilor în funcție de condițiile meteo.
-locația nu oferă exclusivitate petrecerilor;
-Rezervările ferme sunt însoțite de un contract și un avans de 25% din valoarea estimată a evenimentului;
-Tortul poate fi adus din exterior de client cu condiția însoțirii acestuia de un Certificat de Conformitate emis de laborator;
-nu este permisă introducerea și consumul alimentelor sau băturilor aduse din exterior, excepție face tortul adus pentru evenimentele speciale;
– Rezervările la restaurant / terasă cu meniu fix (indiferent dacă se fac personal, pe mail sau telefonic) se confirma cu 7 zile înainte de eveniment. Dacă numărul de persoane se modifică în plus se achită valoarea corespunzătoare acestora. Dacă anumite persoane nu se prezintă, clientul va suporta contravaloarea meniurilor comandate cu 7 zile înainte de eveniment.
-Locul de joacă nu este supravegheat de personal autorizat de aceea vă recomandăm să supravegheați în permanență copii.