Sejur Revelion 2017-2018

Revelionul aduce cu el numeroase sentimente, uneori chiar nostalgii. Nu e vorba de o simplă petrecere ci de a sărbători rezultatele unui an întreg de muncă, iubire, obiective, target-uri. După ce tragi linie, pui în balanță ce a fost bine, ce a fost rău, înveți din greșeli, tragi aer în piept și mergi mai departe cu fruntea sus. Pentru că așa e în viață, nimic nu e constant și trebuie să trecem peste toate indiferent cât de greu este acest lucru. De sărbători vrei parcă să îi ai pe cei iubiți aproape, să îți poți îmbrățișa familia, să iei de mână prietenii dragi. Vrei să uiți de rutina biroului, de orașul aglomerat, de agitația Centrului Civic. Domeniul Dâmbu Morii poate fi refugiul perfect. Aflat la 5 minute de oraș, vei descoperi aici frumusețea naturii neexplorate, liniștea mult dorită.

De mai bine de 8 ani Domeniul Dâmbu Morii organizează sărbători în tihnă cu momente tradiționale ce amintesc de copilărie, familie, bunici.

Deschiderea sejurului se face cu un moment tradițional pe insula domeniului. Ascultăm muzică din folclor, participăm cu toții la tăierea porcului spre bucuria copiilor. Vinul fiert, preparatele tradiționale și gătelile de casă vor transforma acest moment mult așteptat în unul memorabil.

A 2-a zi ne pregătim pentru marea petrecere dintre ani unde vom dansa până în zorii zilei cu formația live.

După o așa mare petrecere ne relaxăm, ne odihnim iar seara ne vedem la un foc de tabără cu băuturi fierbinți afară în grădină.

Între toate aceste momente pregătite vă recomandăm să vizitați Târgul de Crăciun de la Brașov organizat chiar în centrul orașului, în Piața Sfatului. O promenadă pe aleea de sub Tâmpa ar fi chiar relaxantă iar alte obiective turistice cum ar fi Strada Sforii, Bastionul Țesătorilor, Poarta Ecaterina, Poiana Brașov ș.a.m.d. așteaptă cu nerăbdare să fie vizitate.

Vrei să mergi la săniuș sau la ski? Cunoaștem toate informațiile utile așadar nu ezita să ne contactezi!

Detalii și rezervări:

T: 0268 340 054
E: receptie@dambumorii.ro